Het kantoor

Lunettenbaan 65
Kruising Lunettenbaan – Himalaya

Routebeschrijving

Het kantoor ligt aan de Lunettenbaan in Utrecht. Voor het bekijken van de exacte locatie kunt u de Plattegrond kiezen, zie het menu bovenaan deze pagina. Als u dan klikt op de blauwe tekst “Grotere kaart weergeven”, krijgt u de grote kaart van Google Maps te zien, en kunt u desgewenst de route naar het kantoor bepalen door te klikken op ‘Routebeschrijving’.

Openbaar vervoer

Het kantoor is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vlak bij het kantoor bevinden zich 3 bushaltes : bushalte Lunettenbaan, alleen bereikbaar met lijn 10, bushalte Stelviobaan, bereikbaar met lijn 8 en lijn 10, en bushalte Dolomieten, alleen bereikbaar met lijn 8.

Beide buslijnen hebben als eindhalte Station Lunetten ter hoogte van het NS Station Lunetten.

  • Lijn 8 rijdt onder meer langs het NS Station Utrecht Centraal en heeft als andere eindhalte Oorsprongpark (gelegen aan het eind van de Biltstraat). Zie voor de tussenliggende haltes en de reistijden vertrekkende vanaf het NS Station Lunetten lijn 8 en richting het NS Station Lunetten lijn 8.
  • Lijn 10 rijdt onder meer via de wijk Kanaleneiland en heeft als andere eindhalte Station Leidsche Rijn ter hoogte van het NS Station Leidsche Rijn. Zie voor de tussenliggende haltes en de reistijden vertrekkende vanaf het NS Station Lunetten lijn 10 en richting het NS Station Lunetten lijn 10.

Voor een uitgebreid reisadvies kunt u terecht bij 9292.nl

Auto

Als u met de auto komt rijdt u via t Goyplein – dit is de rotonde onder de Waterlinieweg – de Lunettenbaan op, tenzij u natuurlijk vanuit de kant van Lunetten zelf komt. U passeert dan direct aan uw linkerkant Miss Shu (Cafetaria en Wok Restaurant) en aan uw rechterkant de tennisbanen. Meteen op de eerste kruising ter hoogte van het BP Tankstation slaat u rechtsaf de Himalaya op. Als u vanaf Lunetten komt, slaat u op deze kruising dus linksaf de Himalaya op.

Na ongeveer 10 meter rijdt u -direct achter het kantoorgebouw aan uw linker hand – linksaf de parkeerplaats op. Op deze parkeerplaats kunt u gratis parkeren.

Per fiets

Als u met de fiets vanuit de wijk Hoograven komt, fietst u via het Goyplein de Lunettenbaan op. U passeert dan aan uw linkerkant Miss Shu (Cafetaria en Wok Restaurant) en aan uw rechterkant de tennisbanen. Aangekomen op de eerste kruising ter hoogte van het BP Tankstation vervolgt u de stoep aan de rechterkant van de Lunettenbaan nog ongeveer 10 meter, waarna u rechtsaf het kantoorterrein op rijdt. Hier kunt u uw fiets kwijt in de fietsenstalling.

Komt u vanaf fietspad vanaf de kant van Lunetten zelf, dan fietst u tot voorbij het BP Tankstation, waarna u linksaf slaat. De kruising met de Lunettenbaan steekt u over, waarna u direct linksaf de stoep aan de rechterkant van de Lunettenbaan nog ongeveer 10 meter vervolgt. Daarna rijdt u rechtsaf het kantoorterrein op, waar u uw fiets kwijt kunt in de fietsenstalling.

Kantoor

Het kantoor bevindt zich in het tweede kantoorgebouw op de begane grond op nummer 65.

Reacties zijn gesloten.