Het kantoor

Lunettenbaan 65

Kruising Lunettenbaan – Himalaya

Routebeschrijving

Het kantoor is gelegen aan de Lunettenbaan in Utrecht. Voor het bekijken van de exacte locatie kunt u de Plattegrond kiezen, zie het menu bovenaan deze pagina. Als u dan vervolgens klikt op “Grotere kaart weergeven”, zal een nieuw tabblad in uw browser worden geopend, en kunt u desgewenst de route naar het kantoor bepalen door te klikken op ‘Routebeschrijving’.

Openbaar vervoer

Het kantoor is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vlak bij het kantoor bevinden zich 3 bushaltes : bushalte Lunettenbaan, bereikbaar met lijn 10 en lijn 31, bushalte Stelviobaan, bereikbaar met lijn 8, lijn 10 en lijn 31, en bushalte Dolomieten, bereikbaar met lijn 8. Lijn 31 rijdt alleen in de ochtend- en avondspits.

Alle lijnen vertrekken vanaf Station Lunetten.

  • Lijn 8 komt langs het Station Utrecht Centraal en heeft als eindbestemming het Oorsprongpark (gelegen aan het eind van de Biltstraat). Zie voor de tussenliggende haltes en de reistijden vanaf Lunetten lijn 8 en richting Lunetten lijn 8.
  • Lijn 10 rijdt via de wijk Kanaleneiland en heeft als eindbestemming het Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn. Zie voor de tussenliggende haltes en de reistijden vanaf Lunetten lijn 10 en richting Lunetten lijn 10.
  • Lijn 31 komt langs het UMC en het WKZ op de Uithof, en heeft als eindbestemming Station Bilthoven. Zie voor de tussenliggende haltes en de reistijden vanaf Lunetten lijn 31 en richting Lunetten lijn 31.

Voor een uitgebreid reisadvies kunt u terecht bij 9292.nl

Auto

Als u met de auto komt zult u via het Goyplein de Lunettenbaan op komen rijden (tenzij u uit Lunetten zelf komt). Dit is de rotonde waar de Waterlinieweg overheen gaat, die ook langs het voetbalstadion loopt. U bereikt het Goyplein rechtstreeks komende vanaf de Waterlinieweg, dan wel komende vanaf het Goylaan vanuit de wijk Hoograven. Als u vanaf het Goyplein de Lunettenbaan oprijdt passeert u direct aan uw linkerkant Mister Shi (Wok Restaurant) en direct daarna voorbij de eerste kruising het BP Tankstation. Op deze eerste kruising slaat u direct al rechtsaf (de Himalaya), waarna u na ongeveer 10 meter linksaf de parkeerplaats oprijdt. Als u vanaf Lunetten komt, slaat u op deze kruising uiteraard linksaf. Op de parkeerplaats kunt u gratis parkeren.

Per fiets

Als u met de fiets komt zult u komende vanuit de wijk Hoograven via het Goyplein het fietspad op de Lunettenbaan op komen rijden (tenzij u uit Lunetten zelf komt). Het Goyplein is de rotonde waar de Waterlinieweg overheen loopt, die ook langs het voetbalstadion loopt. Op dit fietspad ziet u direct aan uw linkerkant Mister Shi (Wok Restaurant) en aan uw rechterkant passeert u de tennisbanen. Aangekomen op de eerste kruising, waar ook het BP Tankstation aan zit, stopt het fietspad. Nadat u deze kruising bent gepasseerd, blijft u via de stoep bedoeld voor voetgangers de Lunettenbaan echter nog heel even volgen, totdat u na ongeveer 10 meter rechtsaf het kantoorterrein op kunt rijden. Hier kunt u direct uw fiets kwijt in de fietsenstalling.

Kantoor

Het kantoor bevindt zich in het tweede kantoorgebouw (komende vanaf de richting Utrecht) op de begane grond op nummer 65 (gelegen recht tegenover het BP Tankstation).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.